Dataskyddspolicy

Denna dataskyddspolicy tillämpas på Microcement Specialistens app (hädanefter benämnd som “Applikationen”) för mobila enheter som skapats av Niklas Lange (hädanefter benämnd som “Tjänsteleverantören”) som en gratis tjänst. Denna tjänst är avsedd att användas “SOM DEN ÄR”.
Vilken information samlar Applikationen in och hur används den?

Applikationen samlar inte in någon information när du laddar ner och använder den. Registrering krävs inte för att använda Applikationen.

Samlar Applikationen in exakt realtidsplatsinformation för enheten?

Applikationen samlar inte in någon exakt information om platsen för din mobila enhet.

Ser tredje part och/eller har tillgång till information som erhållits av Applikationen?

Eftersom Applikationen inte samlar in någon information, delas inga data med tredje part.

Vad är mina rättigheter att välja bort?

Du kan stoppa all insamling av information genom Applikationen enkelt genom att avinstallera den. Du kan använda de standard avinstallationsprocesser som kan finnas tillgängliga som en del av din mobila enhet eller via mobilapplikationsmarknaden eller nätverket.

Barn

Applikationen används inte för att medvetet samla in data från eller marknadsföra till barn under 13 år.

Tjänsteleverantören samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från barn. Tjänsteleverantören uppmuntrar alla barn att aldrig lämna ut någon personligt identifierbar information genom Applikationen och/eller Tjänsterna. Tjänsteleverantören uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att övervaka sina barns internetanvändning och att hjälpa till att genomdriva denna policy genom att instruera sina barn att aldrig lämna ut personligt identifierbar information genom Applikationen och/eller Tjänsterna utan deras tillstånd. Om du har anledning att tro att ett barn har lämnat ut personligt identifierbar information till Tjänsteleverantören genom Applikationen och/eller Tjänsterna, vänligen kontakta Tjänsteleverantören ([email protected]) så att de kommer att kunna vidta nödvändiga åtgärder. Du måste också vara minst 16 år gammal för att samtycka till behandlingen av din personligt identifierbar information i ditt land (i vissa länder kan vi tillåta att din förälder eller vårdnadshavare gör det åt dig).

Säkerhet

Tjänsteleverantören är angelägen om att skydda konfidentialiteten för din information. Men eftersom Applikationen inte samlar in någon information finns det ingen risk för att dina data kommer åt av obehöriga personer.

Ändringar

Denna dataskyddspolicy kan uppdateras från tid till annan av någon anledning. Tjänsteleverantören kommer att meddela dig om eventuella ändringar i deras dataskyddspolicy genom att uppdatera denna sida med den nya dataskyddspolicyn. Du rekommenderas att regelbundet konsultera denna dataskyddspolicy för eventuella ändringar, eftersom fortsatt användning anses vara godkännande av alla ändringar.

Denna dataskyddspolicy är effektiv från och med 2024-06-20

Ditt samtycke

Genom att använda Applikationen samtycker du till behandlingen av din information enligt denna dataskyddspolicy nu och som ändras av Tjänsteleverantören.

Kontakta oss

Om du har några frågor om integritet vid användning av Applikationen, eller har frågor om praxis, vänligen kontakta Tjänsteleverantören via e-post på [email protected].