Microcement Badrum

Framhäv ditt badrum med HaFa kompletterande badrumsprodukter för microcement

Är du mitt i en microcementrenovering och letar efter de perfekta badrumsprodukterna för att komplettera din design? Vi har vad du behöver! Vårt sortiment av badrumsprodukter är speciellt utvalda för att passa perfekt ihop med din microcementinstallation.

Varför välja våra produkter?

  • Design som smälter samman: Våra badrumsprodukter är noggrant utvalda för att komplettera din microcementyta och skapa en enhetlig och stilfull helhet.
  • Bredd i sortimentet: Oavsett om du behöver badkar, duschar, handfat eller andra badrumsprodukter, har vi ett brett urval för att passa dina behov och önskemål.
  • Expertis till din tjänst: Vår erfarna personal finns här för att hjälpa dig att välja rätt produkter och integrera dem sömlöst med din microcementinstallation.
  • Kvalitet och hållbarhet: Vi erbjuder endast högkvalitativa produkter som är konstruerade för att hålla över tid, så att du kan njuta av ditt badrum under lång tid framöver.

Skapa ditt drömbadrum med oss

Oavsett om du är mitt i renoveringen eller bara börjar planera, låt våra badrumsprodukter hjälpa dig att skapa det badrum du alltid drömt om. Kontakta oss idag för mer information eller för att börja din resa mot ett stilfullt och funktionellt badrum med microcement!

Vad är microcement?

Microcement är ett av världens mest trendiga dekorativa material. Det är en beläggning som består av en högpresterande cementbas tillsammans med polymer, ultrafina aggregat, tillsatser och färgpigment som motsvarar den ton du vill ge till finishen.

Fördelarna med microcement i badrum

Populära färger på microcement i badrum

Grå och beige är de mest använda färgerna på microcement i badrum. Ljusa nyanser är populärt för att främja ljushet och renhet i rummet. Den ljusa känslan du får av microcement ger intrycket av rymd, även i mindre badrum.

Tips för att undvika problem med microcement på badrumsgolvet

Under de första 3-5 dagarna efter applicering av microcement på golvet är det viktigt att rummet är ordentligt ventilerat för att säkerställa korrekt torkning. Om det inte görs kommer den slutliga finishen av den kontinuerliga beläggningen att vara långt ifrån vad som eftersträvas.

Det är viktigt att undvika att trampa på microcementgolvet 3-5 dagarna efter appliceringen. Det är också viktigt att förhindra att vätskor spills ut som kan orsaka fläckar eller skada hartset. Slutligen – flytta inte runt möbler på det nygjorda golvet. Om alla dessa tips beaktas kommer det inte att finnas några framtida problem med ditt microcementgolv.