Microcement Badrum

MicrocmenrtVad är microcement?

Microcement är ett av världens trendiga dekorativa material. Det är en beläggning som består av en högpresterande cementbas tillsammans med polymer, ultrafina aggregat, tillsatser och färgpigment som motsvarar den ton du vill ge till finishen.

Fördelarna med microcement

  • Microcement unika ytor blir ingen yta likt.
  • Microcement är extremt flexibelt material vilket gör att produkten inte spricker.
  • Färg utbudet för microcement är enorm hela 1850 färger från NCS går att få fram.
  • Microcement är lätt att under hålla från smuts och bakterier. Ytan rengörs med vatten och PH-neurala medel
  • Microcement kan man jämföras med tåligare parkettgolv. Den har bra styrka mot repor, stötar och kemikalier.
  • Att renovera ett badrum kan ta ca 3-5 veckor men microcement tar appliceringen ca 1-2 veckor beroende på storleken.
  • Våra produkter kan appliceras direkt på befintlig yta i badrummet, kök, golv, gips eller möbler detta sparar både tid och pengar jämfört med att riva allt.
  • Badrum kan få fukt skador efter mycket användning. Med microcement försvinner detta problem helt, eftersom det inte bara motstår miljöfuktighet mycket bra, utan även vattenånga.

Populära färgerna för microcement badrum

 Grått och beige är de mest använda färgerna i microcement badrum. Ljusa färg är favoritfärgen för att främja ljushet och renhet i rummet, samt känslan av rymd i mindre badrum i microcement.

Klicka här för att se fler färger.

Tips för att undvika problem med microcement på badrumsgolvet

Under de första 3-5 dagarna efter applicering av microcement på golvet är det viktigt att rummet är ordentligt ventilerat för att säkerställa korrekt torkning. Eftersom om det inte görs kommer den slutliga finishen av den kontinuerliga beläggningen att vara långt ifrån vad som eftersträvas.

På samma sätt är det viktigt att undvika att trampa på microcementgolvet den 3-5 dagarna efter appliceringen . Det är också viktigt att förhindra att vätskor spills ut som kan orsaka viktiga fläckar eller skada hartset och slutligen flytta möbler härifrån och dit. Om alla dessa tips beaktas kommer det inte att finnas några framtida problem med microcementgolv.