Kurs i microcement

Zenzorama Academy – Kurs i mikrosement

Mikrocementläggning är en krävande hantverkskonst. Som dekoratör, entreprenör inom området, är det inte svårt att applicera massan, men det är utförandet som avgör kvaliteten och utseendet. Tyvärr har vi sett alltför många exempel på dåligt utfört arbete de senaste 7 åren. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra rekommenderade dekoratörer har genomgått vår utbildning. Vårt intyg gäller den enskilda entreprenören och bekräftar att arbetet uppfyller branschens standarder. Vi säkerställer att våra dekoratörer lever upp till våra krav och standarder.

Vad krävs för att bli Certifierad?

Att bli certifierad i mikrocement kräver en omfattande utbildning. Det är viktigt att förstå att det inte är en automatisk godkännande efter att ha genomgått certifieringsskolan. Om du inte blir godkänd vid första försöket finns det en möjlighet att göra examinationen igen för att få certifieringen. För de som är nya inom ämnet erbjuder vi även enklare nybörjarkurser för att få en grundläggande förståelse inom mikrocement.

 

Del 1: Grundläggande kurs i teori och tekniker för mikrocement.

Del 2: Praktiskt arbete på testplattor med olika strukturer.

Del 3: Praktiskt arbete med kunder, stöd och feedback för att förbättra dina färdigheter.

Efter avslutade steg kan du bli certifierad som mikrocemententreprenör.

 
Varför certifiering?

 

Idag kan vem som helst lägga mikrocement eftersom det inte finns någon skyddad titel. Men vi ser att det finns en stor efterfrågan från kunder som söker skickliga och erfarna dekoratörer för att utföra mikrocementarbeten. Genom att kombinera en gedigen utbildning med omfattande erfarenhet kan du som entreprenör skaffa dig den kunskap som behövs för att bli en framstående dekoratör. Att bli certifierad i mikrocement ger kunderna trygghet och fungerar som en kvalitetsstämpel som definitivt kommer att gynna dig i ditt yrkesutövande.

Zenzorama Academy – Kurs i mikrocement

Kurs i mikrosement – GÖTEBORG
Startdatum: 30 maj
Pris: 2 490 svenska kronor