Kurs i microcement

Bli proffs på microcement

Sugen på att lära dig mer om microcement? Vi kör kurser där vi verkligen går på djupet och lär ut allt du behöver veta för att bli proffs på det här materialet. Vi håller våra kurser för mindre grupper för att du ska få personlig uppmärksamhet och tid med våra grymma instruktörer.

Vi tror att praktisk träning är nyckeln till att lära sig saker ordentligt. Därför satsar vi på ett flertal övningar och projekt under vår utbildning så att det praktiska sitter när det är dags för dig att börja jobba. Oavsett om du är helt ny, eller redan har lite koll på byggbranschen, skräddarsyr vi en kurs som passar just dig.

Är du intresserad av att delta i kursen?

I vår Microcement-kurs ingår följande:

Microcement Teori:
Vi inleder med teoretisk kunskap om microcement. Det inkluderar dess egenskaper, användningsområden och grundläggande principer.

Information om olika Microcementtyper:
Vi presenterar de olika typer av microcement som finns tillgängliga. Vi förklarar deras unika egenskaper och användningsområden för att ge en förståelse för alternativen.

Applicering av Pulverform och Färdigblandat:
Genomgång av stegen för att applicera microcement i både pulverform och färdigblandat skick. Fokus på rätt förhållanden och appliceringsmetoder.

Genomgång av Tätskikt Inför Läggning av Microcment:
Vi förklarar betydelsen av att förbereda en korrekt tätskiktsgrund innan du applicerar microcement. Detta säkerställer långvarig hållbarhet och förhindrar problem som kan uppstå.

Microcementmetaller och Designcement:
Introduktion av microcementmetaller och designcement för att utforska möjligheter till unik estetik och design i microcementprojekt.

Agendan för kursen

Dag 1

FRUKOST

• Teori inom Microcement
• Före och efter projekt
• Applicering/filmer

LUNCH

Praktiska övningar som inkluderar:
• Underarbete och nätning
• Applicering av Microcement i pulverform
• Applicering av färdigblandad Microcement

Dag 2

FRUKOST
• Teori inom Microcement
• Uppbyggnad av Microcement
• Tätskikt i badrum
• Fallgropar samt för- och nackdelar

LUNCH

Praktiska övningar som inkluderar:
• Metaller och koppar
• Färdig applicering av Microcement
• Lackning av Microcement

• Kursen avslutas med prov

Efter avslutade utbildningar har ni tillgång till träning i våra lokaler. Ni får även möjlighet till stöd under era första projekt för att säkerställa kvaliteten i våra Microcement-utbildningar.

Denna process är avgörande för att upprätthålla kvaliteten på de tjänster som erbjudes under vårt varumärke och för att säkerställa att våra partners kontinuerligt levererar arbete som möter våra kunders förbättringar. Att bli en av våra partners innebär inte bara tt man får tillgång till en bred kundbas, utan också att man blir en del av ett nätverk av professionella som delar samma engagemang för kvalitet och innovation.

Microcement Academy – Kurs i microcement

Kvalitet och Utseende

Mikrocementläggning är en krävande hantverkskonst. Som dekoratör och entreprenör inom området är det inte svårt att applicera massan, men det är utförandet som avgör kvaliteten och utseendet. Tyvärr har vi sett alltför många exempel på dåligt utfört arbete de senaste 7 åren. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, och våra rekommenderade dekoratörer har genomgått vår utbildning. Vårt intyg gäller den enskilda entreprenören och bekräftar att arbetet uppfyller branschens standarder. Vi säkerställer att våra dekoratörer lever upp till våra krav och standarder.

Vad krävs för att bli Certifierad?

Att bli certifierad i mikrocement kräver en omfattande utbildning. Det är viktigt att förstå att det inte är leder till automatisk godkännande efter att ha genomgått certifierings-skolan. Om du inte blir godkänd vid första försöket finns det en möjlighet att göra om examinationen för att få certifieringen. För de som är nya inom ämnet erbjuder vi även enklare nybörjarkurser för att få en grundläggande förståelse inom mikrocement.

Varför certifiering?

Idag kan vem som helst lägga mikrocement eftersom det inte finns någon skyddad titel. men vi ser att det finns en stor efterfrågan från kunder som söker skickliga och erfarna dekoratörer för att utföra microcementarbeten. Genom att kombinera en gedigen utbildning med omfattande erfarenhet kan du som entreprenör skaffa dig den kunskap du behöver för att bli en framstående dekoratör. Att bli certifierad i mikrocement ger kunderna trygghet och fungerar som en kvalitetsstämpel som definitivt kommer att gynna dig i ditt yrkesutövande.